Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@07:16:47 GMT

اصفهان پر افتخارترین تیم فوتبال دستی کشور

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۷۴۶۴۶

اصفهان پر افتخارترین تیم فوتبال دستی کشور

رئیس کمیته فوتبال دستی اصفهان گفت: تیم اصفهان بیشترین مقام‌ها را در رشته فوتبال دستی کشور داشته است.

منصور زیدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: فوتبال دستی یا فوتبال روی میز از سال ۸۵ زیر نظرITSF  قرار گرفته که هر دو سال جام جهانی را برگزار می‌کند. ایران از سال ۸۷ وارد این رشته ورزشی شد و  ورزشکاران ایرانی در مسابقات انتخابی جام جهانی شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از استان اصفهان خانم شکیبا زیدی و عماد عزیزی در جام جهانی فرانسه، آلمان و بلغارستان شرکت کردند و علیرضا خسرویان نیز در جام جهانی آلمان و مالزی شرکت کرد.

رئیس کمیته فوتبال روی میز استان اصفهان ادامه داد: چند سالی است که سه دوره لیگ برتر فوتبال روی میز به طور متمرکز در دو استان اجرا می‌شود.

زیدی در رابطه با ثبت‌نام و آموزش این رشته گفت: ابتدا کسانی که علاقه‌مند به این رشته هستند به خانه فوتبال روی میز واقع در چهارراه تختی در سرای ورزشکاران مراجعه و ثبت نام می‌کنند و سپس آموزش‌های لازم را توسط مربی‌های این رشته یاد می‌گیرند.

وی ادامه داد: در استان اصفهان سه باشگاه فوتبال روی میز داریم که همه مردم در تمامی سنین می‌توانند از این باشگاه‌ها استفاده کنند.

رئیس کمیته فوتبال روی میز استان اصفهان اعلام کرد: تیم اصفهان بیشترین مقام‌ها را در رشته فوتبال روی میز در کشور داشته و در رده‌های بانوان، جوانان، بزرگ‌سالان و پیشکسوتان در تیم ملی عضو دارد.

زیدی ادامه داد: این رشته بسیار مهیج است و تمام سنین می‌توانند اوقات فراغت خود را با این رشته ورزشی پر کنند.

وی اظهار کرد: این رشته زیر نظر هیئت انجمن‌های ورزشی است و ما هرساله سعی می‌کنیم که مسابقات همگانی را بین مردم برگزار کنیم، اما شناخت آن‌ها از این ورزش کم است؛ کسانی که وارد این رشته می‌شوند به آن علاقه پیدا می‌کنند. بنابراین سعی داریم که آشنایی با این رشته را در میان مردم بالا ببریم.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فدراسیون انجمن های ورزشی ورزش همگانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۷۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • مهارت کاشی هفت‌رنگ اصفهان نشان جغرافیایی بین‌المللی دریافت کرد
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • موفقیت هنرمندان سیرجانی در کسب ۲۱ مهر اصالت ملی صنایع‌دستی